Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κουζίνες
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Έπιπλο Χρόνης | Κουζίνες, Ντουλάπες, Παιδικό Δωμάτιο, Πόρτες Βόλος

Ο χώρος της κουζίνας θα πρέπει να δύναται με τον κατάλληλο σχεδιασμό, να είναι καλαίσθητος και λειτουργικός ώστε να προσφέρει την απαιτούμενη άνεση στην νοικοκυρά αλλά και σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Χαρίστε στο χώρο σας την διαχρονικότητα και την εργονομία, μέσα από τις μοναδικές κουζίνες που θα βρείτε σε εμάς.
 
Στην επιχείρησή μας “Έπιπλο Χρόνης” η οποία εδρεύει στον Βόλο, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από λειτουργικές κουζίνες, μοναδικού design και φυσικά αξεπέραστης ποιότητας. Οι κουζίνες που σας προσφέρουμε αντέχουν στο στοίχημα με το χρόνο και σας εξασφαλίζουν τη διαχρονικότητα.
 
Σε εμάς θα βρείτε κουζίνες σε μοντέρο, σύγχρονο ή κλασικό ύφος του γνωστού ιταλικού οίκου κουζίνας STOSA, αλλά μπορούμε να αναλάβουμε και την κατασκευή της δικής σας κουζίνας, όπως ακριβώς την φαντάζεστε. Αφού εξετάσουμε ενδελεχώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, μπορούμε να σχεδιάσουμε σε τρισδιάστατο σχέδιο την κουζίνα που επιθυμείτε για το δικό σας σπίτι. 
 

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, με μια ευρεία γκάμα σε έπιπλα κουζίνας που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Τα έπιπλα κουζίνας που σας παρέχουμε διαθέτουν πιστοποίηση CE και καλύπτονται για την άριστη λειτουργία τους με 10ετή εγγύηση, που σας χορηγούμε.
 
Μέλημά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανοποίησή σας και ο σωστός σχεδιασμός, σύμφωνα
πάντα με τις ανάγκες και το γούστο σας.